Scouting de Strandvogels

Unknown Scouting de Strandvogels is gevestigd aan de Grenspad 2 in Rockanje.

Meer informatie over Scouting de Strandvogels in Rockanje

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting de Strandvogels is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting de Strandvogels organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Rockanje, is Scouting de Strandvogels een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting de Strandvogels een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Grenspad 2 in Rockanje om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting de Strandvogels bereiken via 31 181 486 050. Bekijk alvast de website: http://www.strandvogels.eu/ om een idee te krijgen waar Scouting de Strandvogels voor staat.

Hoe kom je bij Scouting de Strandvogels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting de Strandvogels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting de Strandvogels

Bezoekers bekeken ook