Scouting De Stormvogels

Unknown Scouting De Stormvogels is gevestigd aan de De Bergen, Oude Baan 99-H in Dongen.

Meer informatie over Scouting De Stormvogels in Dongen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting De Stormvogels is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting De Stormvogels organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Dongen, is Scouting De Stormvogels een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting De Stormvogels een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op De Bergen, Oude Baan 99-H in Dongen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting De Stormvogels bereiken via 31 161 225 045. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingdestormvogels.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting De Stormvogels voor staat.

Hoe kom je bij Scouting De Stormvogels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting De Stormvogels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting De Stormvogels

Bezoekers bekeken ook