Scouting De Spoorzoekers

Unknown Scouting De Spoorzoekers is gevestigd aan de Slinge 8 in Rotterdam.

Meer informatie over Scouting De Spoorzoekers in Rotterdam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting De Spoorzoekers is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting De Spoorzoekers organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Rotterdam, is Scouting De Spoorzoekers een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting De Spoorzoekers een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Slinge 8 in Rotterdam om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting De Spoorzoekers bereiken via 31 10 481 9930. Bekijk alvast de website: http://www.spoorzoekers.com/ om een idee te krijgen waar Scouting De Spoorzoekers voor staat.

Hoe kom je bij Scouting De Spoorzoekers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting De Spoorzoekers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting De Spoorzoekers

Bezoekers bekeken ook