Scouting De Ruyter Rotterdam

Scouting Scouting De Ruyter Rotterdam is gevestigd aan de Prinsemolenpad 52 in Rotterdam.

Meer informatie over Scouting De Ruyter Rotterdam in Rotterdam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting De Ruyter Rotterdam is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting De Ruyter Rotterdam organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Rotterdam, is Scouting De Ruyter Rotterdam een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting De Ruyter Rotterdam een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Prinsemolenpad 52 in Rotterdam om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting De Ruyter Rotterdam bereiken via 31 6 54734292. Bekijk alvast de website: https://www.scoutingderuyter.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting De Ruyter Rotterdam voor staat.

Hoe kom je bij Scouting De Ruyter Rotterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting De Ruyter Rotterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting De Ruyter Rotterdam

Bezoekers bekeken ook