Scouting De Rimboejagers

Unknown Scouting De Rimboejagers is gevestigd aan de Monsterseweg 8B in Den Haag.

Meer informatie over Scouting De Rimboejagers in Den Haag

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting De Rimboejagers is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting De Rimboejagers organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Den Haag, is Scouting De Rimboejagers een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting De Rimboejagers een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Monsterseweg 8B in Den Haag om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting De Rimboejagers bereiken via 31 70 397 8767. Bekijk alvast de website: http://www.rimboejagers.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting De Rimboejagers voor staat.

Hoe kom je bij Scouting De Rimboejagers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting De Rimboejagers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting De Rimboejagers

Bezoekers bekeken ook