Scouting de Reggegroep

Unknown Scouting de Reggegroep is gevestigd aan de Duivecatelaan 9 in Nijverdal.

Meer informatie over Scouting de Reggegroep in Nijverdal

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting de Reggegroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting de Reggegroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Nijverdal, is Scouting de Reggegroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting de Reggegroep een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Duivecatelaan 9 in Nijverdal om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting de Reggegroep bereiken via . Bekijk alvast de website: http://reggegroep.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting de Reggegroep voor staat.

Hoe kom je bij Scouting de Reggegroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting de Reggegroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting de Reggegroep

Bezoekers bekeken ook