Scouting De Peelspeurders

Unknown Scouting De Peelspeurders is gevestigd aan de Oostsingel 41 in Venray.

Meer informatie over Scouting De Peelspeurders in Venray

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting De Peelspeurders is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting De Peelspeurders organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Venray, is Scouting De Peelspeurders een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting De Peelspeurders een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Oostsingel 41 in Venray om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting De Peelspeurders bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.peelspeurders.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting De Peelspeurders voor staat.

Hoe kom je bij Scouting De Peelspeurders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting De Peelspeurders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting De Peelspeurders

Bezoekers bekeken ook