Scouting De Meridiaan

Unknown Scouting De Meridiaan is gevestigd aan de Maurice Garinpad 15 in Almere.

Meer informatie over Scouting De Meridiaan in Almere

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting De Meridiaan is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting De Meridiaan organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Almere, is Scouting De Meridiaan een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting De Meridiaan een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Maurice Garinpad 15 in Almere om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting De Meridiaan bereiken via 31 36 532 8335. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingdemeridiaan.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting De Meridiaan voor staat.

Hoe kom je bij Scouting De Meridiaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting De Meridiaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting De Meridiaan

Bezoekers bekeken ook