Scouting De Lier

Unknown Scouting De Lier is gevestigd aan de Chrysant 17 in De Lier.

Meer informatie over Scouting De Lier in De Lier

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting De Lier is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting De Lier organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van De Lier, is Scouting De Lier een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting De Lier een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Chrysant 17 in De Lier om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting De Lier bereiken via 31 174 540 705. Bekijk alvast de website: https://www.scoutingdelier.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting De Lier voor staat.

Hoe kom je bij Scouting De Lier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting De Lier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting De Lier

Bezoekers bekeken ook