Scouting De Hoeve

Unknown Scouting De Hoeve is gevestigd aan de Groeneveld 66 in Rijswijk.

Meer informatie over Scouting De Hoeve in Rijswijk

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting De Hoeve is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting De Hoeve organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Rijswijk, is Scouting De Hoeve een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting De Hoeve een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Groeneveld 66 in Rijswijk om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting De Hoeve bereiken via . Bekijk alvast de website: https://scoutingdehoeve.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting De Hoeve voor staat.

Hoe kom je bij Scouting De Hoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting De Hoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting De Hoeve

Bezoekers bekeken ook