Scouting De Geuzen

Scouting Scouting De Geuzen is gevestigd aan de Honkpad 1 in Alkmaar.

Meer informatie over Scouting De Geuzen in Alkmaar

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting De Geuzen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting De Geuzen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Alkmaar, is Scouting De Geuzen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting De Geuzen een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Honkpad 1 in Alkmaar om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting De Geuzen bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.de-geuzen.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting De Geuzen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting De Geuzen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting De Geuzen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting De Geuzen

Bezoekers bekeken ook