Scouting De Brimzen

Unknown Scouting De Brimzen is gevestigd aan de geen postadres, Mejontsmastraat 20 in Buitenpost.

Meer informatie over Scouting De Brimzen in Buitenpost

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting De Brimzen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting De Brimzen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Buitenpost, is Scouting De Brimzen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting De Brimzen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op geen postadres, Mejontsmastraat 20 in Buitenpost om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting De Brimzen bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.brimzen.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting De Brimzen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting De Brimzen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting De Brimzen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting De Brimzen

Bezoekers bekeken ook