Scouting de Borgergroep

Scouting Scouting de Borgergroep is gevestigd aan de Twaresom, Koarte Ekers 2a in Joure.

Meer informatie over Scouting de Borgergroep in Joure

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting de Borgergroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting de Borgergroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Joure, is Scouting de Borgergroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting de Borgergroep een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Twaresom, Koarte Ekers 2a in Joure om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting de Borgergroep bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.borgergroep.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting de Borgergroep voor staat.

Hoe kom je bij Scouting de Borgergroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting de Borgergroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting de Borgergroep

Bezoekers bekeken ook