Scouting De Blauwe Jungle

Unknown Scouting De Blauwe Jungle is gevestigd aan de Rosenburglaan 12 in Vlissingen.

Meer informatie over Scouting De Blauwe Jungle in Vlissingen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting De Blauwe Jungle is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting De Blauwe Jungle organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Vlissingen, is Scouting De Blauwe Jungle een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting De Blauwe Jungle een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Rosenburglaan 12 in Vlissingen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting De Blauwe Jungle bereiken via 31 118 471 410. Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Scouting De Blauwe Jungle voor staat.

Hoe kom je bij Scouting De Blauwe Jungle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting De Blauwe Jungle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting De Blauwe Jungle

Bezoekers bekeken ook