Scouting De Biezenhutters

Scouting Scouting De Biezenhutters is gevestigd aan de Ter Borghlaan 2 in Oosterwolde.

Meer informatie over Scouting De Biezenhutters in Oosterwolde

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting De Biezenhutters is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting De Biezenhutters organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Oosterwolde, is Scouting De Biezenhutters een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting De Biezenhutters een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Ter Borghlaan 2 in Oosterwolde om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting De Biezenhutters bereiken via 31 6 53692115. Bekijk alvast de website: http://www.biezenhutters.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting De Biezenhutters voor staat.

Hoe kom je bij Scouting De Biezenhutters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting De Biezenhutters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting De Biezenhutters

Bezoekers bekeken ook