Scouting de Bevers

Unknown Scouting de Bevers is gevestigd aan de Hoofdstraat 190 in Lettelbert.

Meer informatie over Scouting de Bevers in Lettelbert

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting de Bevers is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting de Bevers organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Lettelbert, is Scouting de Bevers een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting de Bevers een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Hoofdstraat 190 in Lettelbert om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting de Bevers bereiken via 31 6 25025572. Bekijk alvast de website: https://www.scoutingdebevers.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting de Bevers voor staat.

Hoe kom je bij Scouting de Bevers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting de Bevers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting de Bevers

Bezoekers bekeken ook