Scouting De Argonauten

Sociale club Scouting De Argonauten is gevestigd aan de Eikbosserweg 278 in Hilversum.

Meer informatie over Scouting De Argonauten in Hilversum

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting De Argonauten is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting De Argonauten organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Sociale club in de buurt van Hilversum, is Scouting De Argonauten een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting De Argonauten een Sociale club een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Sociale club op Eikbosserweg 278 in Hilversum om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting De Argonauten bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.argonauten.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting De Argonauten voor staat.

Hoe kom je bij Scouting De Argonauten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting De Argonauten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting De Argonauten

Bezoekers bekeken ook