Scouting Cunera-St. Marcellinus

Unknown Scouting Cunera-St. Marcellinus is gevestigd aan de Bartelinkslaantje 44 in Hengelo.

Meer informatie over Scouting Cunera-St. Marcellinus in Hengelo

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Cunera-St. Marcellinus is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Cunera-St. Marcellinus organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Hengelo, is Scouting Cunera-St. Marcellinus een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Cunera-St. Marcellinus een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Bartelinkslaantje 44 in Hengelo om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Cunera-St. Marcellinus bereiken via 31 74 277 7040. Bekijk alvast de website: http://www.cunmar.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Cunera-St. Marcellinus voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Cunera-St. Marcellinus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Cunera-St. Marcellinus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Cunera-St. Marcellinus

Bezoekers bekeken ook