Scouting Columbus

Scouting Scouting Columbus is gevestigd aan de Hoefpad 5 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Scouting Columbus in s-Hertogenbosch

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Columbus is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Columbus organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van s-Hertogenbosch, is Scouting Columbus een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Columbus een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Hoefpad 5 in s-Hertogenbosch om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Columbus bereiken via 31 6 53415973. Bekijk alvast de website: https://www.scouting-columbus.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Columbus voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Columbus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Columbus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Columbus

Bezoekers bekeken ook