Scouting BvH

Unknown Scouting BvH is gevestigd aan de Burgemeester van der Lippad 3 in Schiedam.

Meer informatie over Scouting BvH in Schiedam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting BvH is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting BvH organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Schiedam, is Scouting BvH een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting BvH een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Burgemeester van der Lippad 3 in Schiedam om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting BvH bereiken via 31 6 42002722. Bekijk alvast de website: https://www.scouting-bvh.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting BvH voor staat.

Hoe kom je bij Scouting BvH? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting BvH het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting BvH

Bezoekers bekeken ook