Scouting Bunde

Scouting Scouting Bunde is gevestigd aan de Heiveld, Kloosterweg 55 in Bunde.

Meer informatie over Scouting Bunde in Bunde

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Bunde is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Bunde organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Bunde, is Scouting Bunde een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Bunde een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Heiveld, Kloosterweg 55 in Bunde om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Bunde bereiken via 31 43 365 2084. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingbunde.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Bunde voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Bunde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Bunde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Bunde

Bezoekers bekeken ook