Scouting Budel

Unknown Scouting Budel is gevestigd aan de Weegbreestraat 9 in Maarheeze.

Meer informatie over Scouting Budel in Maarheeze

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Budel is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Budel organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Maarheeze, is Scouting Budel een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Budel een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Weegbreestraat 9 in Maarheeze om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Budel bereiken via 31 495 594 549. Bekijk alvast de website: https://www.scoutingbudel.nl/contact/ om een idee te krijgen waar Scouting Budel voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Budel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Budel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Budel

Bezoekers bekeken ook