Scouting BSO Vlaardingen

Unknown Scouting BSO Vlaardingen is gevestigd aan de Watersportweg 18 in Vlaardingen.

Meer informatie over Scouting BSO Vlaardingen in Vlaardingen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting BSO Vlaardingen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting BSO Vlaardingen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Vlaardingen, is Scouting BSO Vlaardingen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting BSO Vlaardingen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Watersportweg 18 in Vlaardingen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting BSO Vlaardingen bereiken via 31 6 26154443. Bekijk alvast de website: https://scoutingbsovlaardingen.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting BSO Vlaardingen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting BSO Vlaardingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting BSO Vlaardingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting BSO Vlaardingen

Bezoekers bekeken ook