Scouting BSO Gouda

Unknown Scouting BSO Gouda is gevestigd aan de Bloemendaalseweg 41B in Gouda.

Meer informatie over Scouting BSO Gouda in Gouda

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting BSO Gouda is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting BSO Gouda organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Gouda, is Scouting BSO Gouda een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting BSO Gouda een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Bloemendaalseweg 41B in Gouda om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting BSO Gouda bereiken via 31 6 34671601. Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Scouting BSO Gouda voor staat.

Hoe kom je bij Scouting BSO Gouda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting BSO Gouda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting BSO Gouda

Bezoekers bekeken ook