Scouting Brouwhuis

Unknown Scouting Brouwhuis is gevestigd aan de Rietven 1 in Helmond.

Meer informatie over Scouting Brouwhuis in Helmond

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Brouwhuis is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Brouwhuis organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Helmond, is Scouting Brouwhuis een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Brouwhuis een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Rietven 1 in Helmond om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Brouwhuis bereiken via 31 492 511 741. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingbrouwhuis.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Brouwhuis voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Brouwhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Brouwhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Brouwhuis

Bezoekers bekeken ook