Scouting Brigitta/Valentijn

Scouting Scouting Brigitta/Valentijn is gevestigd aan de Wijndaelerweg 12 in Den Haag.

Meer informatie over Scouting Brigitta/Valentijn in Den Haag

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Brigitta/Valentijn is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Brigitta/Valentijn organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Den Haag, is Scouting Brigitta/Valentijn een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Brigitta/Valentijn een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Wijndaelerweg 12 in Den Haag om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Brigitta/Valentijn bereiken via 31 6 19791537. Bekijk alvast de website: https://brigittavalentijn.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Brigitta/Valentijn voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Brigitta/Valentijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Brigitta/Valentijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Brigitta/Valentijn

Bezoekers bekeken ook