Scouting Brakkenstein

Unknown Scouting Brakkenstein is gevestigd aan de d'Almarasweg 22C in Nijmegen.

Meer informatie over Scouting Brakkenstein in Nijmegen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Brakkenstein is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Brakkenstein organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Nijmegen, is Scouting Brakkenstein een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Brakkenstein een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op d'Almarasweg 22C in Nijmegen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Brakkenstein bereiken via 31 24 355 8051. Bekijk alvast de website: http://www.scouting-brakkenstein.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Brakkenstein voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Brakkenstein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Brakkenstein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Brakkenstein

Bezoekers bekeken ook