Scouting Boxtel

Unknown Scouting Boxtel is gevestigd aan de Molenwijkseweg 5B in Boxtel.

Meer informatie over Scouting Boxtel in Boxtel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Boxtel is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Boxtel organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Boxtel, is Scouting Boxtel een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Boxtel een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Molenwijkseweg 5B in Boxtel om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Boxtel bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutingboxtel.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Boxtel voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Boxtel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Boxtel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Boxtel

Bezoekers bekeken ook