Scouting Bolaro

Unknown Scouting Bolaro is gevestigd aan de Dronenweg 2a in Bodegraven.

Meer informatie over Scouting Bolaro in Bodegraven

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Bolaro is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Bolaro organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Bodegraven, is Scouting Bolaro een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Bolaro een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Dronenweg 2a in Bodegraven om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Bolaro bereiken via . Bekijk alvast de website: https://www.bolaro.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Bolaro voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Bolaro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Bolaro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Bolaro

Bezoekers bekeken ook