Scouting Boekel

Vereniging of organisatie Scouting Boekel is gevestigd aan de Mezenlaan 20 in Boekel.

Meer informatie over Scouting Boekel in Boekel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Boekel is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Boekel organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Boekel, is Scouting Boekel een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Boekel een Vereniging of organisatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Vereniging of organisatie op Mezenlaan 20 in Boekel om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Boekel bereiken via 31 492 324 683. Bekijk alvast de website: https://www.scoutingboekel.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Boekel voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Boekel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Boekel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Boekel

Bezoekers bekeken ook