Scouting Blauwe Kei

Unknown Scouting Blauwe Kei is gevestigd aan de Ploegstraat 89bis in Breda.

Meer informatie over Scouting Blauwe Kei in Breda

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Blauwe Kei is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Blauwe Kei organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Breda, is Scouting Blauwe Kei een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Blauwe Kei een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Ploegstraat 89bis in Breda om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Blauwe Kei bereiken via 31 76 560 2347. Bekijk alvast de website: http://scoutingblauwekei.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Blauwe Kei voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Blauwe Kei? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Blauwe Kei het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Blauwe Kei

Bezoekers bekeken ook