Scouting Berghem

Scouting Scouting Berghem is gevestigd aan de Monseigneur Bekkersstraat 1 in Berghem.

Meer informatie over Scouting Berghem in Berghem

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Berghem is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Berghem organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Berghem, is Scouting Berghem een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Berghem een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Monseigneur Bekkersstraat 1 in Berghem om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Berghem bereiken via 31 6 17548365. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingberghem.nl/index.php/contact om een idee te krijgen waar Scouting Berghem voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Berghem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Berghem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Berghem

Bezoekers bekeken ook