Scouting Berg en Bos

Organisatie voor maatschappelijk werk Scouting Berg en Bos is gevestigd aan de Soerenseweg 214 in Apeldoorn.

Meer informatie over Scouting Berg en Bos in Apeldoorn

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Berg en Bos is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Berg en Bos organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Organisatie voor maatschappelijk werk in de buurt van Apeldoorn, is Scouting Berg en Bos een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Berg en Bos een Organisatie voor maatschappelijk werk een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Organisatie voor maatschappelijk werk op Soerenseweg 214 in Apeldoorn om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Berg en Bos bereiken via 31 6 22607691. Bekijk alvast de website: http://blokhutbergenbosapeldoorn.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Berg en Bos voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Berg en Bos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Berg en Bos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Berg en Bos

Bezoekers bekeken ook