Scouting Bennekom

Unknown Scouting Bennekom is gevestigd aan de Selterskampweg 68 in Bennekom.

Meer informatie over Scouting Bennekom in Bennekom

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Bennekom is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Bennekom organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Bennekom, is Scouting Bennekom een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Bennekom een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Selterskampweg 68 in Bennekom om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Bennekom bereiken via 31 318 418 468. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingbennekom.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Bennekom voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Bennekom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Bennekom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Bennekom

Bezoekers bekeken ook