Scouting Ben Labre

Scouting Scouting Ben Labre is gevestigd aan de Kerklaan 33a in De Bilt.

Meer informatie over Scouting Ben Labre in De Bilt

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Ben Labre is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Ben Labre organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van De Bilt, is Scouting Ben Labre een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Ben Labre een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Kerklaan 33a in De Bilt om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Ben Labre bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.benlabre.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Ben Labre voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Ben Labre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Ben Labre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Ben Labre

Bezoekers bekeken ook