Scouting Bemmel

Unknown Scouting Bemmel is gevestigd aan de Sportlaan 1f in Bemmel.

Meer informatie over Scouting Bemmel in Bemmel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Bemmel is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Bemmel organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Bemmel, is Scouting Bemmel een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Bemmel een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Sportlaan 1f in Bemmel om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Bemmel bereiken via 31 481 465 066. Bekijk alvast de website: https://scouting-bemmel.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Bemmel voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Bemmel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Bemmel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Bemmel

Bezoekers bekeken ook