Scouting Beek en Donk

Unknown Scouting Beek en Donk is gevestigd aan de IJsweg 9 in Beek en Donk.

Meer informatie over Scouting Beek en Donk in Beek en Donk

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Beek en Donk is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Beek en Donk organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Beek en Donk, is Scouting Beek en Donk een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Beek en Donk een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op IJsweg 9 in Beek en Donk om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Beek en Donk bereiken via 31 492 462 367. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingbeekendonk.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Beek en Donk voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Beek en Donk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Beek en Donk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Beek en Donk

Bezoekers bekeken ook