Scouting Batenstein Vianen

Vrijwilligersorganisatie Scouting Batenstein Vianen is gevestigd aan de Beukenlaan in Vianen.

Meer informatie over Scouting Batenstein Vianen in Vianen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Batenstein Vianen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Batenstein Vianen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Vrijwilligersorganisatie in de buurt van Vianen, is Scouting Batenstein Vianen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Batenstein Vianen een Vrijwilligersorganisatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Vrijwilligersorganisatie op Beukenlaan in Vianen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Batenstein Vianen bereiken via 31 347 372 187. Bekijk alvast de website: http://batenstein.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Batenstein Vianen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Batenstein Vianen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Batenstein Vianen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Batenstein Vianen

Bezoekers bekeken ook