Scouting AZG

Unknown Scouting AZG is gevestigd aan de Loeffstraat 60 in Waalwijk.

Meer informatie over Scouting AZG in Waalwijk

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting AZG is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting AZG organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Waalwijk, is Scouting AZG een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting AZG een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Loeffstraat 60 in Waalwijk om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting AZG bereiken via 31 416 339 030. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingazg.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting AZG voor staat.

Hoe kom je bij Scouting AZG? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting AZG het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting AZG

Bezoekers bekeken ook