Scouting AZG Waalwijk

Unknown Scouting AZG Waalwijk is gevestigd aan de Professor Asserweg 8 in Waalwijk.

Meer informatie over Scouting AZG Waalwijk in Waalwijk

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting AZG Waalwijk is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting AZG Waalwijk organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Waalwijk, is Scouting AZG Waalwijk een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting AZG Waalwijk een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Professor Asserweg 8 in Waalwijk om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting AZG Waalwijk bereiken via 31 416 330 505. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingazg.nl/_cache/scouting-azg/media/drizj33421/april_2017_web.pdf?hash=f20ecd4e8fbe634e om een idee te krijgen waar Scouting AZG Waalwijk voor staat.

Hoe kom je bij Scouting AZG Waalwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting AZG Waalwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting AZG Waalwijk

Bezoekers bekeken ook