Scouting Asten

Unknown Scouting Asten is gevestigd aan de Bergweg 26 in Asten.

Meer informatie over Scouting Asten in Asten

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Asten is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Asten organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Asten, is Scouting Asten een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Asten een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Bergweg 26 in Asten om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Asten bereiken via 31 493 695 060. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingasten.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Asten voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Asten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Asten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Asten

Bezoekers bekeken ook