Scouting Angeren

Unknown Scouting Angeren is gevestigd aan de Rosmolenstraat 30A in Angeren.

Meer informatie over Scouting Angeren in Angeren

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Angeren is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Angeren organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Angeren, is Scouting Angeren een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Angeren een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Rosmolenstraat 30A in Angeren om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Angeren bereiken via 31 6 18526834. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingangeren.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Angeren voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Angeren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Angeren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Angeren

Bezoekers bekeken ook