Scouting Andromeda

Unknown Scouting Andromeda is gevestigd aan de Jan Stapertlaan 12 in Franeker.

Meer informatie over Scouting Andromeda in Franeker

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Andromeda is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Andromeda organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Franeker, is Scouting Andromeda een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Andromeda een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Jan Stapertlaan 12 in Franeker om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Andromeda bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scouting-andromeda.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Andromeda voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Andromeda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Andromeda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Andromeda

Bezoekers bekeken ook