Scouting Amicus

Unknown Scouting Amicus is gevestigd aan de Amicuslaan in Heerlen.

Meer informatie over Scouting Amicus in Heerlen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Amicus is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Amicus organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Heerlen, is Scouting Amicus een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Amicus een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Amicuslaan in Heerlen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Amicus bereiken via . Bekijk alvast de website: https://scouting-amicus.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Amicus voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Amicus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Amicus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Amicus

Bezoekers bekeken ook