Scouting Amby

Unknown Scouting Amby is gevestigd aan de Ambyerstraat-Zuid 90 in Maastricht.

Meer informatie over Scouting Amby in Maastricht

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Amby is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Amby organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Maastricht, is Scouting Amby een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Amby een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Ambyerstraat-Zuid 90 in Maastricht om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Amby bereiken via 31 43 363 0038. Bekijk alvast de website: https://www.scoutingamby.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Amby voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Amby? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Amby het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Amby

Bezoekers bekeken ook