Scouting Amalgama

Unknown Scouting Amalgama is gevestigd aan de Weteringweg 50 in Nijmegen.

Meer informatie over Scouting Amalgama in Nijmegen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Amalgama is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Amalgama organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Nijmegen, is Scouting Amalgama een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Amalgama een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Weteringweg 50 in Nijmegen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Amalgama bereiken via 31 24 377 2857. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingamalgama.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Amalgama voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Amalgama? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Amalgama het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Amalgama

Bezoekers bekeken ook