Scouting Alverna

Unknown Scouting Alverna is gevestigd aan de Blokhut "Den Berg", Den Berg 7 in Wijchen.

Meer informatie over Scouting Alverna in Wijchen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Alverna is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Alverna organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Wijchen, is Scouting Alverna een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Alverna een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Blokhut "Den Berg", Den Berg 7 in Wijchen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Alverna bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutingalverna.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Alverna voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Alverna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Alverna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Alverna

Bezoekers bekeken ook