Scouting Altenagroep

Scouting Scouting Altenagroep is gevestigd aan de Rijksstraatweg 105 in Sleeuwijk.

Meer informatie over Scouting Altenagroep in Sleeuwijk

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Altenagroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Altenagroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Sleeuwijk, is Scouting Altenagroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Altenagroep een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Rijksstraatweg 105 in Sleeuwijk om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Altenagroep bereiken via 31 6 10336500. Bekijk alvast de website: http://www.altenagroep.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Altenagroep voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Altenagroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Altenagroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Altenagroep

Bezoekers bekeken ook