Scouting Alphen

Unknown Scouting Alphen is gevestigd aan de Zandstraat 6A in Alphen.

Meer informatie over Scouting Alphen in Alphen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Alphen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Alphen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Alphen, is Scouting Alphen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Alphen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Zandstraat 6A in Alphen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Alphen bereiken via 31 13 508 2249. Bekijk alvast de website: http://www.scouting-alphen.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Alphen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Alphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Alphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Alphen

Bezoekers bekeken ook