Scouting Alkmaar

Unknown Scouting Alkmaar is gevestigd aan de Hulstlaan 35 in Heerhugowaard.

Meer informatie over Scouting Alkmaar in Heerhugowaard

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Alkmaar is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Alkmaar organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Heerhugowaard, is Scouting Alkmaar een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Alkmaar een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Hulstlaan 35 in Heerhugowaard om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Alkmaar bereiken via 31 72 561 6661. Bekijk alvast de website: http://scoutingalkmaar.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Alkmaar voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Alkmaar

Bezoekers bekeken ook